• Braven
  Braven ontwerpt en produceert ’s werelds meest getalenteerde draadloze speakers. Braven verlegt daarbij constant de grenzen van het haalbare binnen deze categorie. Braven combineert ‘cutting edge’ technologie met premium audiokwaliteit. De meerderheid van de Braven speakers heeft een IPX waterbestendige certificering.
 • Brydge
  Brydge is een full-size bluetooth keyboard met een uniek scharniersysteem voor de iPad® en Surface en is uitgerust met backlit toetsen. De Brydge keyboards zijn met uiterste precisie vervaardigd en uitgevoerd in prachtig premium aluminium dat perfect past bij de tablet.
 • Deltac
  Deltac levert een uitgebreid assortiment kabels, voedingen en converters in een betaalbare, consumentvriendelijke verpakking. Hierdoor kun je ervan op aan dat je het maximale uit al je audio-, video- en computerapparatuur kunt halen
 • Fuse Chicken
  De kabelaccessoires van Fusechicken zijn met recht de sterkste, duurzaamste en meest flexibele ter wereld. De kabels zijn gemaakt van military grade rvs-staal en zijn daarmee vrijwel onverwoestbaar, kunnen in bijna iedere positie worden gebogen en raken niet in de knoop. 
 • Hirschmann
  Hirschmann biedt slimme multimediaoplossingen voor woningen en gebouwen, denk aan de coaxinstallatie en het datanetwerk, of ter ondersteuning van binnenkomende signalen via de satelliet. Met een oplossing van Hirschmann haalt u gegarandeerd het beste resultaat uit het coaxiale netwerk.
   
 • Incase
  Incase biedt een uitgebreid aanbod beschermoplossingen voor mobiele devices van Apple®. Iedere Incase accessoire is met veel aandacht voor goed design en functionaliteit ontwikkeld en sluit aan bij de hoge eisen van de Apple® gebruikerscommunity. De uitgebreide reeks Incase producten bestaat uit tassen, rugtassen, reis accessoires, beschermcases en sleeves.
   
 • Incipio
  Incipio® is een wereldwijd bekroond merk op het gebied van mobiele accessoires met een enorm aanbod voor vele merken smartphones, tablets, notebooks en meer…
 • Kenu
  Kenu ontwikkelt en vervaardigt diverse smartphone en tablet accessoires om je reis in de auto nog aangenamer te maken. En niet alleen voor jou, maar voor de hele familie.
 • KeyBudz
  KeyBudz AirPods®-accessoires maken het dragen van AirPods veel comfortabeler. Daarnaast levert KeyBudz diverse case-covers om de AirPods oplaadcase mee te beschermen en er kleurrijker mee voor de dag te komen.
 • Loop
  Met de high fidelity gehoorbescherming van Loop bescherm je jouw oren geheel in stijl. Deze gehoorbeschermers zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens concert, event, sportactiviteit, reis of bij het maken van muziek.
 • Merge VR
  Merge voegt met virtual- en augmented-reality de fysieke en digitale wereld samen. Het speelgoed en de spelletjes van Merge zijn toegankelijk en geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.
 • Moshi
  Moshi ontwerpt zeer verfijnde lifestyle accessoires voor mobiele devices, geïnspireerd door het design van Apple®. Moshi levert accessoires voor iPhone®, iPad® en MacBook®.
 • Nomad
  Nomad creëert minimalistische en praktische accessoires voor mobiele devices waaronder oersterke kabels, stijlvolle iPhonecases, straps voor de Apple Watch en diverse power producten. Nomad ontwikkeld alle producten vanaf hun eigen tekentafel. Om hun prachtige designs te realiseren selecteert Nomad de lichtste, dunste en sterkste materialen.
 • nura
  Nura is ontstaan vanuit een groep wetenschappers, ingenieurs en designers die een enorme passie voor muziek delen. Nura maakt gebruikt van het baanbrekende idee om otoakoustische emissie toe te passen in een headphone. deze headphone leert via een gratis app automatisch van het gehoor van de gebruiker en creëert vervolgens een uniek en persoonlijk luisterprofiel.
 • OSMO
  OSMO is een 'award-winning' spelsysteem die een geheel nieuwe interactie met de iPad® en iPhone® biedt door de combinatie van fysiek spel en gameplay op het multitouch scherm.
   
 • Panasonic
  Panasonic biedt een uitgebreide line-up van hoogwaardige headphones in verschillende uitvoeringen en kleuren. Hierdoor vind je er altijd een die bij je past, zodat je in stijl kunt genieten van al je muziek, waar en wanneer je maar wilt.
 • PowerWatch
  PowerWatch aims to create the best active lifestyle smartwatch experience powered by the energy of the user.
 • Qardio
  Qardio | kwärdeo | ontwerpt eenvoudige, slimme, effectieve en bovenal innovatieve oplossingen voor het meten van je gezondheid. Met de QardioArm, QardioBase en QardioCore meet je onder andere je gewicht, hartslag, ECG en bloeddruk. De bekroonde Qardio apparaten zijn inclusief de handige QardioMD app voor het verbinden van specialist en patiënt. 
 • Recover
  Recover creëert iPhone accessoires met een innovatief productontwerp en een natuurlijk esthetisch karakter. De accessoires worden gemaakt van natuurlijke materialen en gerecyclede kunststoffen.
 • RHA
  RHA is een Britse in-ear headphone specialist. RHA staat voor 'True-life-audio' reproductie en sublieme audiokwaliteit wat de basis vormt voor ieder RHA product. RHA levert een uiterst nauwkeurige, comfortabele en onopvallende luisterervaring.
   
 • Roli
  Roli bouwt aan de toekomst van het maken van muziek met diverse innovatieve zelf ontwikkelde muziekinstrumenten, speciale software en bijbehorende apps. Deze zitten boordevol geluiden en effecten waardoor muzikanten en mensen die nog nooit muziek hebben gemaakt, zich optimaal kunnen uiten.
 • Satechi
  Satechi accessoires zijn volledig ontworpen in de stijl van je favoriete Apple® device(s) en integreren daardoor naadloos in je digitale lifestyle. Met de producten van Satechi voeg je meer mogelijkheden toe, waardoor je nog efficiënter gebruik kan maken van je favoriete device.
   
 • Sphero
  Sphero combineert robotica en digitale technologie tot ongelofelijke entertainment ervaringen die je verbeelding en verwachting zal overtreffen.
 • TrackR
  Ben je het ook helemaal zat om elke morgen naar je huis- of autosleutels te moeten zoeken? Dan biedt TrackR uitkomst om niet alleen je sleutels terug te vinden, maar ieder item waar aan je er een hebt bevestigd.
 • Vivanco
  Vivanco biedt een veelzijdigheid aan accessoires. Van IT- en telecommunicatie accessoires tot alle denkbare kabels voor Audio, Video, Satelliet en Antenne verbindingen.
   
Style & Tech
by Mondeno
De focus van Mondeno is erop gericht dat gebruikers met praktische en functionele producten maximaal plezier beleven aan hun TV, smartphone, tablet en/of notebook, nu en in de toekomst. Mondeno biedt hiervoor een uitgebalanceerd assortiment van vooraanstaande merken die zijn geselecteerd op basis van innovatie, design en/of toonaangevende technologie aangevuld met betrouwbare essentiële producten voor dagelijks gebruik.